Hogyan válhatsz az Xplora okosórák mesterévé? Xplora okosórák jellemzői együtt!

Teljes áttekintést kaphatsz az Xplora díjnyertes okosórájába épített összes funkcióról. Meg fogsz lepődni azon, hogy mire vagy képes, Te és gyermeked!

Az az idő, amikor egy óra csak két mutató volt, esetleg zenét játszott, régen véget ért. Ahogy a piac, úgy az Xplora okosóra különböző modelljei is óriási fejlődésen mentek keresztül, a 2016-os indulás óta. Ma a piac egyik legfejlettebb, gyermekek számára készült okosóra gyártója vagyunk.

Legyünk őszinték, ez már nem csak egy óra. Ez egy olyan csúcstechnológia, amely számos funkciót tesz lehetővé, ami megkönnyíti és még szórakoztatóbbá is teszi a mindennapi életet - gyerekek és felnőttek számára egyaránt. Az Xplora okosórái motiválnak a testmozgásra, szórakoztatóak és megkönnyítik a kapcsolattartást. Ami mégis a legfontosabb, hogy a gyerekek biztonságosan ismerkednek meg a digitális világgal.

Olvass többet az egyedülállóan gyermekek számára kialakított okosóráinkról.

Mit gondolsz, hogyan fér bele mindez egy kicsi gyerek okosórába? A válaszokat itt megkapod!

Mobiltelefon: Az Xplora telefonok SIM-kártyával, vagy eSIM kártyával működnek, amelyet az okosóra vásárlásakor szükséges aktiválni. A gyerek saját telefonszámot kap, a hívások pedig közvetlenül az óra beépített mikrofonján és hangszóróin keresztül futnak. A gyermek a képernyőn navigálva könnyedén kezdeményezhet, vagy fogadhat hívásokat.

Óra: A digitális órával a gyermek maga állíthatja be az időt, vagy szükség esetén tanulhatja meg és gyakorolhatja az órát! Különböző típusú óra kijelzőkkel rendelkezik, analóg és digitális hátlappal egyaránt.

SMS vagy chat: Az okosóra a Chat alkalmazáson keresztül tud üzeneteket fogadni, melyekre a gyermek előre telepített üzenetekkel, hangulatjelekkel (emoji) és hang üzenetekkel válaszolhat – unalmas szöveges üzenetek nélkül! Az okosóra (az XGO2 kivételével) tud SMS-t is fogadni, de SMS-t küldeni nem.

GPS és biztonsági zónák: Az Xplora GPS funkciójával könnyedén követhető, hogy gyermek éppen hol tartózkodik. Biztonsági zónákat is létrehozhatunk az Xplora magyar nyelvű alkalmazásában, amely értesít, ha a gyerek elhagyja és/vagy megérkezik a zónába. Így a gyerek szabadságot kap, és a szülő pedig a biztonság érzését!

Névjegy: A szülők legfeljebb 50 névjegyet adhatnak meg, akikkel a gyermek kommunikálhat az okosórán keresztül. A gyermek így nem léphet kapcsolatba mással, csak az általunk kijelölt személyekkel, és illetéktelen személy sem léphet kapcsolatba vele az okosórán keresztül.

 

Olvass többet innovatív okosóráinkról!

Iskola mód: Az iskolákban gyakran szigorú szabályok vonatkoznak a telefonok és órák használatára. Az Xplora okosórái olyan intelligens funkcióval rendelkeznek, amely lezárja az órán lévő kijelzőt arra az időre, amíg a gyermeknek az iskolában van, így a feladataira tud összpontosítani –  nem okoz fennakadást az osztályteremben. Az okosóra hagyományos karóraként üzemel Iskola módban! Az GPS, és a SOS gomb funkciók azonban aktív maradnak ilyenkor is.

Ébresztő és emlékeztető: Nehezen tud felkelni a gyermek reggel? Az óra beépített ébresztőjével akkor ébred fel, amikor csak szeretnénk. Emellett az ébresztő funkció a napközbeni egyéb házimunkák és tevékenységek emlékeztetőjeként is használható. A napi rutin kialakításához is nagyszerű kiegészítő eszköz lehet az emlékeztetők használata.

Kamera/videó: Az X5 Play prémium okosóra 2,0 MP-es kamerával rendelkezik, amely videózáshoz és fényképezéshez is használható. Az XGO2 okosóra kamerája 0,3 MP-es. Az Xplora eleget tesz a GDPR szabályainak, így illetéktelen adathalászattól sem kell tartani. Az X5 Play több mint 1000 képet tud tárolni – melyek háttérképként is használhatók, ezzel is személyesebbé téve a gyerek okosóráját! A X5 Play készülékben egy klassz videokamera is található - hogy a gyerekek megörökíthessék a hétköznapok apró, de varázslatos pillanatait!

 

Miért választják a szülők az Xplora okosórákat?

Szülői alkalmazás: Ezzel a magyar nyelvű Xplora alkalmazással az óra teljes egészében kezelhető, és a felsorolt funkciók közül sok felett rendelkezhetünk – mint például a GPS nyomon követés és a biztonsági zónák beállítása. Ez az alkalmazás egyszerűen letölthető az App Store-ból vagy a Google Store-ból a saját mobiltelefonra.

Lépésszámláló: A beépített lépésszámlálóval a gyermek bármikor követheti saját aktivitását. Igazi motiváció a gyaloglásra és a sportolásra!

Xplora érmék: Ez az Xplora és a Goplay saját pénzneme, magyarul Xérméknek nevezzük. Minden megtett 1000 lépés 1 Xérmét ér. Ezeket megoszthatjátok egymás között, így a család közösen gyűjthet a Goplay áruházban, ahol mindig új, izgalmas és menő játékokat, kampányokat találtok.

Goplay: Ez az Xplora saját játék univerzuma – ahol a gyerekek szupermenő kampányokban vehetnek részt okosóráikkal. Az óra lépésszámlálójával a gyerekek lépéseit a Goplay platformon külön pénznemre, ún. Xérmékre tudja átváltani. Szorosan együttműködünk többek között a Universal Studio-val és a Warner Bros.-al. Büszkék vagyunk olyan korábbi kampányainkra, mint a Tom & Jerry, a Bébi Úr, a Dóra A Felfedező, a Space Jam, vagy a Nyúl Péter. A Goplay kampányokon keresztül a gyerekek részesei lehetnek izgalmas kalandoknak, de hozzájárulhatnak egy jobb és fenntartható világhoz is. Jótékonysági kampányaink mentén fákat ültetünk, vagy épp az UNICEF-en keresztül vizet biztosítottunk a rászoruló gyerekeknek.

Cseppálló: Az Xplora okosórái strapabíróak, és a folyamatosan játszó gyerekek számára készültek. Ezért cseppállóak is, így az esős időben sem kell félteni őket. Zuhanyozáskor vagy vízben történő játék közben továbbra is javasoljuk az óra kikapcsolását.

Zene: A haranggal zenélni is lehet. Ezt úgy működik, ha a zenei fájlokat másoltok át a számítógépről, laptopról vagy mobiltelefonról. A zenék fogadása Wi-Fi hálózaton keresztül lehetséges.

Wi-Fi: Az órák Wi-Fi-re csatlakoztathatók, ami azért is ajánlott, mert így az óra szoftvere (firmware) frissíteni tudja magát.

Olvass többet innovatív okosóráinkról itt!