Miért választják az anyák és az apák az Xplora okosórát?

Kétségtelen, hogy a szülőség időnként rendkívül hektikus tud lenni. A mindennapok zsúfoltak, és a feladatok gyakran véget nem érő listaként nehezednek a kisgyermekes anyák vállára. Ahogy a gyerekek idősebbek lesznek, úgy válik egyre bonyolultabbá a logisztika is. Ilyenkor fantasztikus szolgálatot tehet egy olyan eszköz, mint az XPLORA, ami segít a dolgok kézben tartásában és a kommunikációban.

Olyan világban élünk, ahol egyre több kisgyermek kapja meg első okostelefonját már nagyon fiatalon. A napok a tízórai elkészítésével, az óvodába/iskolába szállítással, a munkába járással, a vacsora felszolgálásával, a házi feladatban való segítségnyújtással, a fociedzésre kíséréssel, és még ezeken kívül minden egyéb elvégzendő feladattal telnek. Könnyen érthető tehát, hogy mind a gyerekek, mind a szülők számára fontos, hogy szükség esetén fel tudják hívni egymást, de ez nem jelenti azt, hogy okostelefont kell adni a gyerekeknek. Az XPLORA a gyermekek első mobiltelefonja, amelyet kifejezetten nekik fejlesztettek ki, internet és közösségi média hozzáférés nélkül.

 

Miért jó választás az Xplora okosórája?

Két egyszerű kérdést tettünk fel három anyának: Miért választotta gyermekének az Xplora okosórát? Hogyan segítette az új eszköz az iskolakezdést?

Az alábbiakban olvashatja a válaszaikat.

Jeanette

Amikor okosórát kellett választanunk gyermekeinknek, rögtön tudtuk, hogy megtaláltuk az igazit, amikor felfedeztük az Xplora okosórákat. Az óra számtalan olyan funkcióval rendelkezik, amelyek nagyban megkönnyítik a mindennapjainkat: felhívhatjuk egymást, küldhetünk hangüzeneteket, GPS-ünk van arról, hogy hol vannak a gyerekek, és ami a legjobb, hogy mi felnőttek mindent irányíthatunk a szülői alkalmazáson keresztül. Ez az óra egyszerűen aranyat ér!

Az órát 8 éves gyermekünk minden nap magával viszi az iskolába. Az óra iskolaidőben iskolai üzemmódra van állítva, így nem kell attól tartanunk, hogy zavarja a tanórákat. Gyermekünk biztonságban érzi magát iskolába menet, és amint megérkezett, büszkén telefonál haza, és tudatja velünk.

Kathrine

Azért vettük ezt az okosórát a lányunknak, mert tudtuk, hogy több időt fog távol tölteni otthonról, amikor elkezdi az 1. osztályt. Szerettük volna vele akkor is tartani a kapcsolatot, ha meglátogatja a barátait vagy családtagjait. Az óra segítségével mindig tudjuk, hogy hol van, és biztonságosan elérhet minket, ha történne valami. Nagyon megnyugtató az anyai szív számára, hogy nyomon tudjuk követni, merre jár épp. Sokáig gondolkodtunk az Xplora okosóra beszerzésén, mert minden igényünknek megfelel, azt pedig kizártnak tartottuk, hogy mobiltelefont adjunk egy 6 éves gyerek kezébe.

Az okosóra segített a lányunknak abban, hogy kerékpárral járhasson a barátaihoz és az iskolába, mi pedig tudjuk, hogy biztonságban célhoz ért. Nagyon ügyesen telefonál útközben és amikor megérkezett. Az Xplora okosórák segítik a gyerekeket abban, hogy önállóbbak legyenek, anélkül, hogy a szülőknek folyamatosan követniük/ szállítaniuk kellene őket a közelben lakó barátokhoz. Nagyon elégedett vagyok, és sokaknak fogom ajánlani ezt a terméket.

Cathrine

Azért választottuk az Xplora Smartwatch okosórát, mert a gyermekem az iskolában és az iskolába menet zaklatást tapasztalt, de az iskola nem engedélyezi a mobiltelefon használatát. Az órával GPS-en keresztül megtalálom őt, ha az iskolai üzemmód be van kapcsolva. Hosszú út az iskolába, és ha a gyermek az erdőbe szalad, hogy elbújjon mások elől, az hihetetlenül fájdalmas érzés mind a gyermeknek, de a szülőknek is, akik aztán nem tudják, hol van. A gyermekem sokkal nagyobb biztonságban érzi magát, mióta megkapta ezt az órát.

Az Xplora okosóra segített neki abban, hogy kevésbé féljen az iskolakezdéstől, mert tudja, hogy mindig el tudjuk egymást érni az iskolába vezető úton. A más iskolába járó barátait is fel tudja hívni, így aztán az út is szórakoztatóbb, mert tudnak egymással beszélgetni. Azt is meg tudja nézni, hogy mennyi az idő, ahelyett, hogy állandóan kérdezgetnie kellene, és ettől nyugodtabb lesz.

Hol tudom megvásárolni az Xplora okosórát?

Nagy örömmel halljuk, hogy az Xplora okosóra hozzájárul a fiatalok és idősek mindennapi életének megkönnyítéséhez.

Ha fontolgatja, hogy Xplora okosórát vásárol gyermekének, most két különböző opciót közül választhat!

Vásárolja meg az X5-Play-t 59 990 Ft számára, - itt és az XGO2-t 39 990 Ft számára itt.