Jó ötlet okosórát vásárolni a gyereknek?

A szülők válaszolnak!

Minden szülő életében eljön a pillanat, amikor elgondolkodik; mikor lesz a gyereke elég érett ahhoz, hogy okostelefonja legyen. Hiszen akkor olyan tartalmakkal is találkozhat, amikre egy gyereknek még nincs szüksége…Kedves szülők, van egy biztonságos megoldásunk a számotokra! Már több mint 700 000 szülő választotta gyermekeinek az Xplora okosóráját - a gyermek első mobiltelefonját, amelyet teljes mértékben a gyerekek számára fejlesztettek ki! Most a szülők mondják el, miért jó döntés, hogy a gyereknek először okosórája legyen, mielőtt okostelefont kap.

 

Biztonságosabb mindennapok az egész családnak

Az Xplora brandet azzal a nem titkolt céllal és jövőképpel alapítottuk, hogy legyen egy olyan platform gyerekek számára, ahol biztonságosabban fedezhetik fel a világot. Friss kutatásokból tudjuk, hogy azok a gyerekek, akik biztonságban érzik magukat gyerekkorban, magabiztosabban boldogulnak majd a felnőtt életükben is. Ez a mi célunk az Xploránál is.

Eddig nem volt a piacon olyan mobiltelefon, amelyet kifejezetten gyerekeknek terveztek, mielőtt az Xplora bemutatta gyerekeknek készült okosóráit. Nem szükséges egyből mobiltelefont vásárolni a gyereknek, amelyen felnőtt és nem gyerekeknek való tartalmakkal találkozna. Az Xplora okosórával tovább maradhatnak gyerekek. A felnőttek pedig biztonságban tudhatják őket!

 

 5 ok, amiért bölcs döntés okosórát vásárolni a gyermekednek

  1. Amikor a gyerek elcsatangol

A gyerekek kissé kiszámíthatatlanok és nem mindig tudják kontrollálni a viselkedésüket. Csak pár példa: a gyereket elengedjük egy barátjához, de onnan szó nélkül tovább megy egy másik “kishaverhoz.” Elbarangol az üzletben és elszakad a szülőtől, elveszik. Vagy éppen az iskolából nem hazafelé veszi az irányt, hanem másfelé, mert fel akar fedezni valamit a környéken. A gyerekek fantáziadúsan tudnak kilépni a látóterünkből, és ilyenkor nagyon megnyugtató, ha felhívhatjuk és GPS segítségével megtalálhatjuk őket.

 

“A 7 éves kislányom eltévedt, amikor ma kerülő úton akart hazajönni az iskolából. Nagyon megijedt, de amikor felhívott, szerencsére meg tudtam nézni a térképen, hogy merre van pontosan és elmentem érte. Ott várt az út mellett egy rémült gyerek… De már nincs baj! Az Xplora okosóra pedig fantasztikus, és nagyon örülünk, hogy ilyen helyzetben is segített. ”– mondja Cathrine anya.

Olvass többet az Xplora X5 Play-ről itt! Vásárold meg.

 

  1. Amikor a gyereknek segítségre van szüksége

Eljön az idő, amikor el kell engedni a gyerekek kezét. Általában nem lehet semmi gond, de előfordulhatnak nehéz pillanatok és akár balesetek is, amikor azonnal szükség van ránk. Az Xplora itt is bizonyított, mert már nyújtott segítséget olyan gyerekeknek is, akiket éppen zaklattak, bántottak vagy megvertek – ilyenkor azonnali szülői segítségre van szükség, különösen akkor, ha nincs ott más felnőtt, aki segíthetne a közelben. Mind a GPS funkció, mind az SOS gomb tökéletes megoldás lehet ilyen helyzetben.

“Nagyon elégedettek vagyunk az Xplora-val. Elmondtuk a lányunknak, hogyan működik az okosóra: hogyan látjuk az alkalmazásban a tartózkodási helyét, fel tudjuk hívni és el tudjuk hozni bárhonnan és persze ő is elér minket bármikor. Számunkra nagyon fontos, hogy tudjuk, hol van, mivel cukorbeteg, és rosszul lehet, ha nem ér haza időben. Hogy bármikor elérhetjük egymást, ez az érzés mindannyiunk számára nagyon megnyugtató!” - mondja Nina Engø anya.

 

  1. Az okostelefon drága

Nem elhanyagolható tény, hogy a kisebb gyerekek gyakran elveszítenek dolgokat, és az okostelefonok általában nagyon drágák. Ezért olyan okosórát fejlesztettünk ki, amelyek biztonságosan maradnak a karon, amikor a gyermek játszik, vagy hazafelé tart a barátoktól, az iskolából, különórákról.

 

A hét éves Amilia kezd egyre függetlenebbé válni, bár még mindig szüksége van, hogy a szülei lássák, merre jár. Próbáltak egy régi mobiltelefont használni a kapcsolattartáshoz, de ezt gyakran otthon felejtették, vagy a játszótéren hagyták. Végül eltűnt.

 

“Szeretnénk, ha Amilia minél tovább gyerek maradhatna, ezért fontos, hogy korlátozzuk a képernyő előtt töltött időt, és figyelemmel kövessük, hogy mit néz. Azért választottuk az Xplora okosóráját egy okostelefon helyett, mert biztonságosan ül a karján, látjuk, hol van, és nem veszi el a figyelmet a foglalkozásokról és a játékról.”– mondja Amilia anya.

Olvass több hasznos véleményt az Xplora X5 Playről itt!

 

  1. Csökkentsd a képernyő előtt töltött időt, és kerüld az internetet

Eltávolítottunk minden nem kívánt funkciót az okostelefonról, de megtartottuk az alapokat (hívások és szöveges üzenetek) és tökéletesítettük a GPS funkciót, amire a gyereknek, szülőknek igazán szüksége lehet. Szülőként a legfontosabb, hogy tudjuk, hol vannak a gyerekek és biztonságban tudjuk őket. Ha hívjuk, akkor el tudjuk érni őket. Egy okostelefon képes erre, de ajtót nyit számos káros és veszélyes információnak is, mint például a közösségi média, az internetes zaklatás, a nem megfelelő tartalmakhoz való hozzáférés stb.

 

“Sem én, sem Amilia apja, Nils nem vagyunk technológia ellenesek, de nem minden technológia igazodik a gyerekekhez - és úgy gondoljuk, hogy az Xplora pontosan azt adja nekik, amire most szükségük van. Egy ideje már teszteljük az okosórát, és nagyszerű, hogy tudunk chatelni, üzeneteket küldeni és SMS-eket hagyni - ennél többre most nincs szüksége a lányunknak. Pozitívum, hogy nincs internet-hozzáférés.”– mondja Chamia.

 

“Tökéletes azoknak a gyerekeknek, akiknek még nincs szükségük mobiltelefonra. Az Xplora segítségével pontosan azt kapod, amire szükséged van ahhoz, hogy kapcsolatban maradj a „felfedező” gyerekkel. Üzenetek és hívások. Fotózhatnak, mi pedig képeket küldhetünk nekik.” – mondja Maria Solsvik anyja.

  

  1. Egyszerű és biztonságos felhasználói élmény!

Számos díjat kaptunk az átgondolt designért, a legjobb teszt eredményekért és az ügyfelek pozitív visszajelzéseiért. Csapatunk nagyon büszke arra, hogy okosóráinkat gyerekeknek gyártjuk! Megalkottunk egy terméket hozzá tartozó alkalmazással, amely "egyablakos" élményt nyújt vásárlóink számára. Ily módon a gyermek kiskorában csak azt éri el, amire szüksége van a mobiltechnológiából, és ahol a szülőket is megnyugatja a gondolat, hogy látják merre jár. Az óráink alkalmasak névjegyek előzetes jóváhagyására és iskolai módra is. Biztonságos belépés a digitális világba!

 

Vásárold meg az Xplora X5 Play-t itt!