Indul a Net Zero kampányunk egy fenntarthatóbb világért - Csatlakozz hozzá!

Milyen lenne az életünk, ha nem jutnánk áramhoz? Képzeld el, hogy áram nélkül maradnak a kórházak, iskolák, otthonok - olyan helyek, amelyek teljesen megbénulhatnak az áramhiány miatt -, így rontva az ott élő gyerekek életminőségét is. Sajnos a világ gyermekeinek és felnőtteinek nagy része így él. És ez még rosszabbodhat, ha nem teszünk ellene. Szeretnénk tenni egy jobb világért! Segíthetünk és változtathatunk – együtt!

Csatlakozok a kampányhoz! 


Ez egy óriási együttműködési projekt – hogyan vehetsz benne részt?

Már több hónapja tervezzük cégünk eddigi legnagyobb humanitárius kampányát: egy libanoni közösségnek segítünk tiszta energiához jutni a magasabb életminőségért. Mindezt a ti lépéseiteken keresztül!

Az Xplora víziója, hogy a gyermekeket fizikai aktivitásra ösztönözze, miközben csökken a képernyő előtt töltött idő. Kampányainkban nagy figyelmet fordítunk a társadalmi ügyek és fenntartható megoldások támogatására is. Most Te is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a világ közelebb kerüljön az ENSZ 2030-ra szóló célkitűzésének eléréséhez, amely szerint 10 000 város „Net Zero” lesz.

Április 25-én indult a Net Zero kampányunk, ahol először vonjuk be és aktiváljuk az embereket a világ minden tájáról! Életkortól függetlenül bárki csatlakozhat és saját fizikai lépéseivel segíthet! Az egyetlen ‘feltétel’ az a belső elköteleződés, hogy Te is hozzájárulhatsz egy fenntarthatóbb világhoz!


Minden lépés számít!

Az Xplora mindenkit összefogásra buzdít, hogy jobb és biztonságosabb nevelést adhassunk a gyerekeknek. Csodákat érhetünk el egy kis hozzájárulással: néhány lépés tőled és gyerekeidtől sokak számára felbecsülhetetlen értékű változást hozhat. Nézzünk szembe a jövővel együtt a következő generációért! Hidd el, a lépéseid pozitív hatást váltanak ki – tarts velünk!

 

Kampányunkban több módon is részt vehetsz:

1: A Goplay platformon keresztül! Az Xplora aktivitás platformja, a Goplay segítségével minden regisztrált felhasználónknak lehetősége nyílik arra, hogy fizikai aktivitásával hozzájáruljon a humanitárius kampányunkhoz. A lépéseket az Xplora okosóra és az XMOVE automatikusan számolja.

A Goplay-en már számos társadalmi célú kampányt folytattunk a közelmúltban. Az UNICEF-fel közösen az Xplora a gyerekekkel több mint 1 000 000 liter tiszta vizet gyűjtött azoknak a gyerekeknek, akik nem férnek hozzá a tiszta vízhez. Fákat ültettünk a vadon élő állatok megmentéért és Sonic-al egészen a Marsig futottunk!

Ha Xplora ügyfél vagy, akkor az Xplora alkalmazáson keresztül be tudsz lépni, vagy a weboldalon keresztül csatlakozhatsz a kampányhoz. 


2: Xplora alkalmazáson keresztül! A részvételhez nem szükséges a vásárlónknak lenned. Ehhez a kampányhoz nincs szükség Xplora órára sem – bárki szabadon letöltheti mobiljára az Xplora alkalmazást, és automatikusan hozzájárulhat a lépéseivel a fenntarthatóbb jövőhöz!

Mondd el szeretteidnek, szomszédaidnak, kollégáidnak, add tovább a hírt, hogy minél többen megismerjék kampányunkat, amely olyan sok ember életkörülményeit megváltoztatja!


Elismerés és extra jutalom

A 100 legaktívabb adományozó neve egy emlékplakettre is felkerül, amelyet nyilvánosan is kiállítanak a projektben részt vevő libanoni település városházáján. A kampány egyes mérföldkövei után 3 résztvevőt is kisorsolunk, akiket értékes ajándékokkal jutalmazunk.

 Csatlakozz a gyermekek és a libanoni közösség szebb jövőjéért, jelentkezz még ma!

Csatlakozok a kampányhoz! 


További információ a Net Zero-ról

Mi az a Net Zero? A szén-dioxid-semlegessé válásról és egy olyan világ megteremtéséről szól, ahol megállíthatjuk a globális felmelegedést, élhetővé téve a Földet a jövőnek is. Ebben a kísérleti projektben nemcsak egy teljes libanoni várost alakítunk át a Net Zero státusz elérésért, hanem egy globális mozgalomban is részt veszünk a fenntartható megoldásokért. Hozzájárulunk az ENSZ célkitűzésének, 2030-ra 10 000 város „Net Zero”, azaz CO2 semleges legyen.

Rád is szükségünk van!

Mindenki, aki csatlakozik a kampányunkhoz és fizikai lépéseivel támogatja kampányunkat, hozzájárul ahhoz, hogy a United Cities és partnerei pénzt fordítsanak a libanoni közösség kapcsolódó napelem parkjának megépítéséhez. 

Csatlakozok a kampányhoz!