Fedezd fel az Xplora órákat! Ismerd meg őket közelebbről!

2016-ban látott napvilágot az első Xplora okosóra - ma már több mint 700 000 felhasználót ünnepelhetünk világszerte! A családoktól kapott pozitív és hálás visszajelzések azt mutatják, hogy jó úton járunk!

Az okosóráink lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy biztonságosan fedezzék fel környezetüket, miközben szórakozva gyűjthetik a lépéseket. Természetesen a szülőkre is gondoltunk: a szülői alkalmazás az okosóra fontos kiegészítőjeként kellő biztonságot nyújt, és a szülők bármikor elérhetik gyermeküket. Összegyűjtöttük az Xplora okosórák legfontosabb funkcióit!

Meglepetésekkel teli óra

Legyünk őszinték: ez nem csak egy óra. Valójában egy olyan high-tech eszköz, amely számos funkcióval rendelkezik, praktikus és könnyen használható. Az Xplora okosóra megkönnyíti a mindennapokat, de legfőképpen szórakoztatóvá teszi azokat - a szülők és a gyerekek számára egyaránt! Ez egy csodálatos módja annak is, hogy a játékon keresztül aktívak legyetek (például a sétáló bingónkkal), és hogy csatlakozzatok egy-egy jótékonysági kampányhoz. 

Hány funkció fér el egy kis méretű, gyerekeknek szánt okosórában? Itt a válasz!

Nemcsak egy okos és hasznos funkciót építettünk az Xplora okosórába, hanem rengeteget! Áttekintjük azokat a funkciókat és lehetőségeket, amelyeket egy Xplora okosóra kínál szülőknek és gyermekeknek.               

 

Mobiltelefon

A választott SIM-kártyájával pillanatok alatt csatlakozhattok a külvilághoz. A gyermek külön mobilszámot kap, és a hívásokat közvetlenül az okosóra beépített mikrofonján és hangszóróján keresztül fogadja. Gyermeked könnyedén kezdeményezhet vagy fogadhat hívásokat a képernyőn keresztül. Természetesen csak a szülői alkalmazásban korábban elmentett, megbízható kapcsolatokkal lehet hívást kezdeményezni és fogadni.

Óra

A digitális órával gyermeked figyelheti, vagy azonnal megtanulhatja az időt. Kiválaszthatja, hogy az óralapot analóg vagy digitális formában szeretné megjeleníteni.

 


Üzenetek és chat

A csevegésben gyermeked üzeneteket fogadhat, és automatikus szövegekkel, vagy emojikkal és hangüzenetekkel válaszolhat. A csevegő üzeneteket a mobil adatforgalomként küldi. A válaszok az alkalmazás chat funkcióján keresztül küldhetők. Az összes Xplora okosóra modell (az XGO2 kivételével) képes szöveges üzenetek fogadására, de küldésére nem.

 

GPS és biztonsági zónák

Az Xplora GPS funkciójával a szülői alkalmazáson keresztül láthatod, hogy hol van a gyermeked. Biztonsági zónákat állíthatsz be, és értesítést kaphatsz, amint gyermeked elhagyja vagy belép a kijelölt területre. Ha tudod, hogy hol van, az megnyugtató érzés lehet. Természetesen a helymeghatározást csak a szülők érhetik el az alkalmazáson keresztül. 

 

Névjegyzék/Kapcsolatok

Együttesen legfeljebb 50 kontaktot engedélyezhetsz, akikkel a gyermeked az okosórán keresztül kommunikálhat. Így a gyermeked csak olyan emberekkel fog beszélgetni, vagy üzenetezni, akiket előzetesen megadtál. Egyetlen külső, vagy illetéktelen személy sem léphet kapcsolatba gyermekeddel az Xplora okosórán keresztül.  

Iskola üzemmód

Az iskolákban gyakran tilos a mobiltelefonok és más technikai eszközök használata. Az Xplora okosórán beállíthatod, mikor legyen aktív az iskola üzemmód. Például amikor gyermeked az osztályteremben ül, és az ottani feladatokra kell koncentrálnia. Mivel az okosóra iskola üzemmódban úgy működik, mint egy normál óra, a tanórán nem lesz semmi zavaró tényező. Jó tudni: a lépésszámláló és az SOS funkció iskola üzemmódban is működik.

Riasztás és emlékeztető funkció 

A reggeli felkelés gyakran kalandos? Okosóráink beépített ébresztőjével beállíthatod, hogy gyermeked mikor ébredjen és mikor keljen fel. Az ébresztő funkciót a nap folyamán egyéb feladatok és tevékenységek emlékeztetőjeként is használhatjátok. Emlékeztető: 17:00 órakkor fociedzés!

 

Kamera és videó

Az X5 Play okosóra beépített 2,0 megapixeles kamerával rendelkezik fényképek és videók készítéséhez. Az XGO3 2,0 megapixeles kamerával rendelkezik a fényképezéshez. Az XGO2 okosóra kamerája 0,3 megapixeles. Xplora óráink megfelelnek a GDPR irányelveknek. Ez azt jelenti, hogy semmilyen fájl nem kerül fel az internetre, illetve nem tárolódik. Így azonnal elkezdődhet a fotózás! Az X5 Play több mint 1000 fénykép tárolására alkalmas, amelyeket a képernyő háttereként is beállíthat a gyerkőc, hogy az okosórának személyes jelleget adjon. Egy szelfi a nagyival? A kamera funkció tökéletes a mindennapi élet apró, de varázslatos pillanatainak megörökítésére.


Szülői alkalmazás

Az Xplora magyar nyelvű szülői alkalmazással kezelheted az okosórát, és nyomon követheted a legfontosabb funkciókat, például a helymeghatározást GPS-en keresztül, a kapcsolatok beállítását és a biztonsági zónák létrehozását. Az alkalmazás ingyenesen elérhető az App Store-ban vagy a Google Store-ban. 

Lépésszámláló és Goplay

Üdvözölünk az Xplora univerzumában, ez a Goplay! Itt a gyerekek aktívan részt vehetnek menő kampányokban az okosórájukkal. Az okosórával ténylegesen megtett és számolt lépések átválthatók Xplora érmékre. Minden 1000 megtett lépésért egy érme jár, amit felhasználhat a gyerkőc játékokra a Goplay áruházban, vagy klassz ajándékokra árveréseken, de adományozhattok is lépéseket valamelyik jótékonysági programunkban. 


Vízálló

Az Xplora okosórák ellenállóak és olyan gyermekek számára készültek, akik szabadon és akadálytalanul szeretnének játszani. Ezért tettük az órát mérsékelten vízállóvá és működőképessé akár esőben is. Továbbra is javasoljuk, hogy zuhanyzás vagy vízben való játék közben a gyermeked vegye le az okosórát. 

Zene

Az XGO2 és az X5 Play okosórák zene lejátszásra is képesek. Bármilyen zenei fájlt letölthetsz az okosórára a számítógépen, laptop vagy okostelefonon keresztül.  

Wi-Fi 

Az okosórák Wi-Fi-hez csatlakoztathatók, a legújabb szoftverfrissítések Wi-Fin keresztül érhetőek el.

Összefoglalva: az Xplora okosórák valódi alternatívát kínálnak az okostelefonokkal szemben. Minden olyan fontos funkciót biztosítanak, amelyre egy gyermekeknek szüksége lehet, miközben biztonságos belépést kínálnak a gyerekeknek a digitális világba. 

Neked melyik funkció tetszik a legjobban? Itt elérhető az összes Xplora okosóránk, ismerkedj meg velük közelebbről!