Emlékeztetők! Így könnyítsd meg velük a mindennapi életed!

Az Xplora okosóráinak létezik egy emlékeztető funkciója, amellyel riasztásokat tudsz létrehozni. Lehet, hogy ez a segédlet az, amit eddig kerestél?

 Még nekünk felnőtteknek sem mindig könnyű emlékeztetni magunkat a testmozgásra, egy szabadidős tevékenységre vagy egyéb konkrét programra. Egy hét alatt sok időpont torlódhat fel, amit észben kell tartanunk és sokszor az egyetlen segítséget az okostelefonunk naptárja jelenti. Miért ne kaphatna segítséget a gyerkőc is? Megtanulhatja nyomon követni a saját programját, a fontos dolgait. Valahol el kell kezdeni!

 Hogyan tud ebben segíteni az Xplora? Az Xplora okosórában van egy olyan emlékeztető funkció, amelyet könnyű használni és segít a napi feladatok megoldásában, a mindennapi életben.

 Vásárolj most és olvass többet prémium X5 Play okosóránkról itt!

 Egy órába 20 különböző emlékeztetőt lehet beállítani – találkozókat és feladatokat, valamint ébresztőóraként is használhatják a gyerekek! Ha szükséges, el is nevezheted a riasztást. Rengeteg lehetőség rejlik benne.


  • Felhívnak a gyerekek azzal az ötlettel, hogy iskola után beugranak egy barátjukhoz vagy egy barátnőjükhöz, és azon tűnődnek, hogy mikorra kell hazaérni. A megoldás egyszerű: Állíts be emlékeztetőt az Xplora alkalmazáson keresztül!
  • Minden héten azon aggódsz, hogy a futball- vagy kézilabda edzés elfelejtődik? Nem fog! Állíts be egy ismétlődő emlékeztetőt a megfelelő idővel és nappal.
  • Vannak, akik hajlamosak egy kicsit tovább aludni a kelleténél, különösen ahogy egyre nagyobbak. Állíts be egy ébresztőt, mert az Xplora okosóra ébresztő óraként is működhet, így nem kell azon aggódni, hogy a gyereket ki kell húzni az ágyból reggelente!
  • Szeretnéd, hogy a gyerek minden nap 18 órakor nekiüljön a házi feladatnak? Vagy bevegye esetleg a gyógyszerét minden nap, ugyanabban az időpontban? Állítsd be az órán, és jelezni fogja neki.

Vásárolj és olvass többet prémium X5 Play okosóránkról itt!

Minden beállított emlékeztető, vagy ébresztő csengőhanggal figyelmeztet, kivéve, ha az okosóra Iskola módban van. Ilyenkor csak egy néma üzenet jelenik meg az órán. A rezgés funkciót az óra hangerő-beállításaiban tudod engedélyezni.

Emlékeztető beállítása:

  1. Nyisd meg az Xplora alkalmazást
  2. Válaszd ki a gyermeked profilját
  3. Nyomd meg az "Emlékeztető" menüpontot (harang ikon a képernyő közepén)
  4. Érintsd meg az "Új értesítés" opciót (New alarm)
  5. Írd be az értesítés nevét a felül található üres szöveg mezőbe
  6. Állítsd be a kívánt időpontot (óra és perc)
  7. Nyomd meg a szürke gombot az "Ismétlés" kiválasztásához, ha az emlékeztetőnek a hét több napján is be kell kapcsolnia
  8. Ellenőrizd azokat a napokat, amelyekre be szeretnéd állítani az emlékeztetőt
  9. Nyomd meg a "Mentés" gombot a beállítás mentéséhez és a kilépéséhez

 Tudtad, hogy az Xplora okosórái SOS funkcióval is rendelkeznek?

 Ha 3 másodpercig nyomva tartod az okosóra jobb oldalán található SOS gombot, aktiválódik a segélyhívási mód. Az óra ezután értesítést küld az adminisztrátorként megjelölt mobiltelefonszámra. Először hívja az elsődleges, majd a másodlagos adminisztrátort, és ezt addig ismétli, amíg valamelyikük válaszol a hívásra.

Jó ötlet okosórát adni a gyerekeknek? A szülők válaszolnak!