Így varázsolhatod a közös őszi sétákat még vidámabbá! Őszi sétáló bingó az Xplorától!

Nehezen tudod rávenni a gyerkőcöt egy hosszabb sétára? Vagy csak unalmasnak tűnik a sokadszorra megtett út? Apróságokkal, közös játékkal a megszokott útvonal is izgalmassá tehető! Ehhez hoztunk egy szuper bingót, amit élőben játszhattok bárhol, bármikor. Az Xplora sétáló bingójával nemcsak a séta, de még a napi bevásárlás és az iskolai kirándulás is szórakoztatóbb lehet! 

Egy hétköznapi gyaloglás is igazi bingó kihívássá válik a gyermek számára, amint megpróbálja kitölteni a bingó táblázatot. Nincs más teendő, minthogy a gyerkőc teljesítsen egy-egy feladatot, ha a következők valamelyikét látja a környezetében:

  1. Toboz: Ugorj át egy ágat 10-szer!
  2. Pocsolya: Fusd körbe a tócsát 5-ször mindkét irányba!
  3. Kutya: Sétálj kicsit hátrafelé (de figyelj oda, nehogy neki ütközz valaminek)
  4. Levélkupac: Perdülj táncra, és utána ugorj bele a levélkupacba!
  5. Falevél: Gyűjts össze 5 különböző őszi falevelet!
  6. Vándormadár: Énekelj egy dalt!
  7. Gomba: Ugrálj egy lábon minden alkalommal, amikor gombát találsz!
  8. Labda: Ugorj fel egy kőre!
  9. Postaláda: Haladj oldalazva egy kicsit!

Közös séta, aktív program!

A sétáló bingóval a családi kirándulás mindenki számára megtelik mókával és kacagással. Ha a csuklóján van egy Xplora okosóra, akkor akár felnőtt nélkül is elmehet sétáló bingózni a nagyobb gyerkőc, hiszen a GPS funkcióval és a biztonsági zónák beállításával szülőként bármikor láthatjuk, hogy merre jár. Akkor is, ha nincs közvetlenül mellettünk. 

Plusz feladatot is adhatunk neki! A bingó különböző témáiról a telefon kamerájával képet is készíthet és elküldheti nekünk, ezzel is bizonyítva, hogy teljesítette a feladatot. Mindannyian tudjuk, hogy a kamera a gyerekek egyik kedvenc funkciója az Xplora okosórákban.

Még nincs a gyereknek Xplora okosórája? Ismerd meg az Xplora gyerekeknek szánt okosóráit, és vezesd be biztonságosan a digitális világba egy olyan eszköz segítségével, amely szülőt és a gyereket egyaránt az aktív életmódra ösztönöz!

Bingó letöltése PDF formátumban  - Xplora sétáló bingó pdf.

Olvass többet a gyerekeknek szánt okosóráinkról!