Megvan, mit kapjon idén karácsonyra a gyerek!

Mindjárt itt a karácsony! Te is beindítottad már a hajtóvadászatot, hogy megtaláld a legjobb ajándékokat a csemetének, mielőtt elfogynak a legmenőbb cuccok!? 🎁✨Mi tagadás, nagy kihívás “elég cool” ajándékot találni a mai kor gyermekeinek -  legyen az a sajátod vagy éppen rokoni, baráti körből való lurkó. Szeretnél olyan ajándékot venni, ami azonnal tetszik és örömet is szerez. És persze az az öröm tartson 15 percnél tovább... Szóval, mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy megvan a tökéletes ajándék? Mikulás, jobb, ha kicsit beijedsz! Az Xplora méltó versenytársad lehet idén! Hiszen mi lehet menőbb annál egy gyereknek, hogy a digitális világgal való találkozás első élményét adod, ami ráadásul biztonságos és élvezetes is? ❤️

 

Miért szórakoztató és biztonságos az X5 Play okosóra mind a gyerekek, mind a szülőknek?

Ez egy különleges okosóra, gyerekeknek – az Xplora X5 Play az idei év legjobb ajándéka lehet! Az Xploránál tudjuk, hogy a gyerekeknek fejlesztett technológia szórakoztató is lehet, miközben enyhíti a szülőkre nehezedő nyomást és stresszt. Az Xplora termékek használatának különlegessége abban rejlik, hogy a gyermek nagyobb szabadságot kaphat, önállóbbá válhat, miközben az egész család színvonalasabb életminőséget és fokozott biztonságérzetet élhet át. Azonban, ahogy említettük, a technológiának a gyerekekhez kell igazodniuk, megbízhatóan és minőségileg kifogástalanul. És pontosan ezért jött létre az Xplora; hogy a gyerekek teljes biztonságban ismerkedhessenek meg a digitális világgal – ahol azért még a szülőknél van az irányítás!

Olvass többet és vásárold meg X5 Play gyerekeknek szóló okosóránkat itt!

"Nagyon elégedettek vagyunk az Xplora-val! A biztonság, amit szülőként megkaphatunk, szuper érzés. És ott van a számos funkció, amik tökéletesen megfelelnek a gyerekeknek.

Ajánlom! "- May Linn Nirisrud

Várj még azzal az okostelefonnal – az Xplora nagyszerű alternatíva!

Az Xploránál úgy gondoljuk, az a legjobb megoldás, ha a lehető leghosszabb ideig kihúzzuk az időt, mielőtt beadnánk a derekunkat, és a kisgyerekünknek is okostelefont adnánk a kezébe. Ezek az eszközök túl sok olyan funkcióval és tartalommal rendelkeznek, amely inkább csak felnőttek számára ajánlottak. Legyünk őszinték, a gyerekeknek nincs meg a kognitív érettsége ahhoz, hogy feldolgozza azt a mennyiségű tartalmat és alkalmazást, amennyi egy normál okostelefonon elérhető. A gyerekekre még nem jellemző a fejlett kritikai gondolkodásmód, ami pedig nagyon fontos volna, ha szülői felügyelet nélkül navigálnak a digitális világban. Ezért az Xplora okosórákat kifejezetten úgy terveztük, hogy kizárják a közösségi médiához és az internethez való hozzáférést. Egy nemrégiben végzett felmérés szerint az emberek 98%-a teljesen egyetért azzal, hogy a kisgyermekeknek  szülői felügyelet nélkül semmi dolga nem lehet az interneten. Okos szülői alkalmazásunkkal a szülők teljes áttekintést kapnak az okosóráról és használatáról.❤️Olvass tovább és vásárold meg X5 Play gyerekeknek szánt okosóránkat itt - Karácsonyi kampány!

Számos intelligens és biztonságos funkció

Az Xplora X5 okosórával a gyereked hívásokat kezdeményezhet és fogadhat az előre jóváhagyott kapcsolatokkal. A szülői alkalmazásban egyszerűen meghatározhatod, hogy gyermeked kit hívhat fel és kinek a hívását fogadhatja, míg a GPS funkció segítségével valós időben láthatod pontos tartózkodási helyét. Ugyanitt lehetőséged van biztonsági zónák beállítására is. Sok gyermek és szülő megtapasztalta már ezeknek a funkcióknak az előnyeit, melyek biztonságérzetet adva sokszor megkönnyítik mind a szülő, mind a gyermek mindennapi életét.

A legfontosabb pedig, hogy a gyerekek szó szerint kibővíthetik játékterüket, így nagyobb önállóságra tehetnek szert – ez igazán felszabadító és izgalmas folyamat a legtöbb gyerek számára. Most szülőként hátradőlhetünk (egy kicsit többször!), miközben tudjuk, hogy gyerekünkkel kapcsolatban vagyunk – még akkor is, ha ő éppen a saját kalandját éli át!

Oh, és ne felejtsük el az iskolai módot! A szülői alkalmazásban Iskolai módba állíthatod az órát, ez kikapcsolja a jelzéseket, amíg gyermeked tanórán van. Így nincs fennakadás sem az órán, sem a szabadidőben. Azért ez zseniális, ugye?

A gyerekek számára az egyik kedvenc funkció a fényképezőgép, amellyel remek képeket és videókat készíthetnek. Ily módon a gyereked a mindennapi élet fontos pillanatait is rögzítheti – és elküldheti neked, a nagyszülőknek és közeli barátoknak, hogy megossza életének fontos pillanatait. Te, aki olvasod, tudod, hogy ez mennyit jelenthet, mind a gyereknek, mind a szerencsés címzettnek❤️ A fotókat csak a szülőalkalmazásban tárolt, előre megadott névjegyekkel lehet megosztani. Okos és biztonságos, igaz?

Minden ilyen típusú funkciót és még sok minden más remek alkalmazást is terveztek ebbe az okosórába – ami tökéletesen megfelel a gyermek életmódjának; jól illeszkedik a csuklójára, praktikus és nem esik le, még az aktív hétköznapokon sem! És az okostelefonnal ellentétben az órát nem lehet olyan könnyen elhagyni, hiszen a csuklón van egész nap. Sok szülő megosztja velünk, hogy nagyobb gyermekeik még mindig éppen azért használják az Xplora-t, mert ez, - szemben a mobiltelefonnal - nem nehezedik a zsebükben, és nem akadályozza meg a mindennapi tevékenységben őket. Ez igazán jó ötlet! Engedd, hogy a gyermeked felesleges kütyük nélkül fedezze fel a világot!

"Boldogságtól ragyogó kislány az Xplora okosórájával😍

Zahra szeret fényképezni vele, és felhívni anyát, amikor az iskolabuszon van,hogy biztosan ott van-e anya a buszmegállóban😂

Anya így nyugodt, mert tudja: biztonságban van a gyereke!

VI ❤ @xplorawatch"

- @ sssbeena

A fenti kép illusztráció.

 

Izgalmas élmények az első telefonnal

Az első saját telefon igazán izgalmas élmény a gyermek számára. A szülők okos döntéseivel ez az élmény a kezdetektől fogva pozitív előjelű lehet és megalapozhatja az egészséges és helyes értékeket a jövőben. Elsősorban azért, hogy a gyerek ne találkozzon idő előtt olyan tartalmakkal, amelyek befogadására még nem kész, sőt, káros lehet a lelki fejlődésére. Sok szülő ezért ajánlja okosóráinkat a hagyományos mobiltelefonok tökéletes alternatívájaként.

A karácsonyi ajándék, amely hozzáférést biztosít a szupermenő Goplay univerzumunkhoz🌈

A szupermenő, aktivitást ösztönző programunk a Goplay csak arra vár, hogy Te és gyermeked játékok és aktív szórakozások egész univerzumát megismerje! Amiben ráadásul együtt is részt vehettek! Ez milyen menő?! A Goplay-ről itt olvashatsz bővebben

… És ami tényleg csökkenti a képernyő előtt töltött időt!

Okosóráink a Goplay platformmal kombinálva segíthetnek a gyerekeknek abban, hogy aktívak, egészségesek és kíváncsiak maradjanak! A Norvég Egészségügyi Bizottság szerint a fizikai aktivitásnak számos egészségügyi előnye is van, ami hozzájárul ahhoz, hogy a gyerekek boldogabbak és egészségesebbek legyenek. Az orvosok azt is megemlítik, hogy az aktívabb gyermekeknél kisebb a depresszió, a szorongás és a fejlődési lemaradás valószínűsége.

Szülőként csatlakozhatsz gyermekeddel a Goplay platformra az XMOVE activity óránkkal, vagy akár az egész családdal. Erről a nagyszerű hírről itt olvashatsz bővebben.

Megjött az ihlet?

Reméljük, segítettünk egy kicsit eligazodni a karácsonyi ajándékok között! Számunkra fontos, hogy olyan karácsonyi ajándék ötleteket kínáljunk, amelyek aktivitásra ösztönöznek, csökkentik a képernyő előtt eltöltött időt, és lehetővé teszik a gyerekeknek, hogy gyerekek maradjanak. Van más remek, karácsonyi ajándékötleted gyerekeknek? Nyugodtan oszd meg velünk az Instagramon @xplorawatch

Xplora okosórák elérhetőek az Xpolra.hu és a Telekom.hu és a Követlek.hu kínálatában!