Bemutatkozik az Xplora XGO3

Színesebb, erősebb, strapabíróbb!

Xplora XGO3 Farben Az új XGO3-at nagyobb kamera (2MP), hosszabb akkumulátor idő (850mAh), pontosabb helymeghatározás (GPS funkció) és nagyobb memória (4 GB) jellemzi. Az óra kialakítása vékonyabb és könnyebb, mint az elődjénél. Az XGO3 új designnal, 5 vibráló színben elérhető!


A gyermekek számára készült okosórák világelső gyártója piacra dobta legújabb készülékét, az új XGO3-at. Az 5-12 éves korosztály számára készült okosórák az elődjénél még gyorsabbak, pontosabbak, strapabíróbbak és már Magyarországon is elérhetőek!


Az XGO3 újdonságai:

 • Új design
 • 5 vibráló, új szín (narancs, zöld, pink, fekete és kék)
 • Vízálló IP68
 • Megnövelt akkumulátor üzemidő (850 mAh)
 • Nagyobb belső memória (4GB)
 • Nagyobb felbontású kamera (2MP)
 • Még pontosabb GPS helymeghatározás

  

 

 

 Az XGO3 fő jellemzői:

 • Hívás
 • SMS és hangüzenetek
 • GPS helymeghatározás
 • SOS gomb
 • Biztonsági zónák
 • Iskola mód
 • Lépésszámláló, stopperóra és riasztás
 • Kamera, galéria, emojik

   

   

   

  Okosórát gyerekeknek?

  A gyerekek egyre fiatalabb korban igénylik, hogy használhassanak, vagy akár birtokolhassanak egy okostelefont. Ez nemcsak a biztonság, hanem a sok képernyőidő miatt is számos problémát vet fel. A digitális eszközök megállíthatatlan terjedésével ezért minden eddiginél fontosabb, hogy biztonságos alternatívát kínáljunk a gyerekeknek az okostelefonok helyett, miközben az ellenőrzés a szülők kezében marad.

  A norvég Xplora 2016 óta gyártja okosóráit, kifejezetten a gyerekek részére tervezve, azzal a szándékkal, hogy erre a dilemmára ideális alternatívát nyújtson. A most bemutatott XGO3 órával bővül az Xplora készülék portfóliója. Az XGO3 - a többi okosórához hasonlóan - elsősorban az 5 és 12 év közötti gyermekek számára készült. Élénk színei, könnyű kezelhetősége, IP68 szabványa és hasznos funkciói lehetővé az okosórák legtöbb előnyét élvezheti viselője, miközben a szülői kontroll biztosított az alkalmazáson keresztül.

   

  Mindig kapcsolatban az Xplora alkalmazáson keresztül

  Az XGO3 konfigurálása és kezelése az Xplora alkalmazáson keresztül zajlik. A magyar nyelven is elérhető Xplora alkalmazást a szülőnek kell az okostelefonjára telepítenie (Android és iOS kompatibilis). Ők az appon keresztül adhatnak hozzá vagy távolíthatnak el kontaktokat, és csak ezek a névjegyek elérhetőek az órán. Ezen személyeken kívül lehetetlen bárkit is felhívni, vagy nem kívánt hívásokat fogadni. Az óra aktuális helyzetét a szülők az alkalmazáson keresztül bármikor lekérdezhetik a GPS helymeghatározás segítségével, így távolról is “foghatják a gyermek kezét”. Minden más funkció, mint az ébresztés beállítása, az iskola mód, a biztonsági zónák szintén a szülői alkalmazással vezérelhető.

   

  Biztonság, minden szempontból

  Az XGO3, - ahogy az Xplora által kínált összes modell, -  a legmagasabb szintű adatbiztonságot kínálja, így kategóriájában a legbiztonságosabb termék (TÜV tanúsítvánnyal). Az óra, a felhőszerver és a szülői alkalmazás közötti minden kommunikáció titkosított. Emellett az XGO3 nem kapcsolódik az internethez, így lehetetlen ellenőrzés nélkül a hálón szörfölni. Az adattárolás szigorúan, a DSGVO előírásainak megfelelően zajlik. Az XGO3 a gyermekek igényeihez igazított funkciókkal van ellátva; nincs rajta közösségi média, internet, és csak a szülőként megadott kontaktokkal kommunikálhat a gyerek, amelyek megvédhetik az esetleges feltöréstől vagy internetes zaklatástól. Ezen szigorú kritériumok betartása lehetővé teszik a biztonságos és gyermekbarát használatot.

   

  Egyedülálló Goplay

  Az Xplora ösztönzi a gyerekeket az aktív életmódra és arra ösztönzi őket, hogy fedezzék fel a körülöttük lévő világot. Egyedülálló aktivitás programunkban a gyerekek 1000 megtett lépésenként 1 Xplora érmét kapnak. Az Xplora érmék az Xplora Goplay platfotformon jelennek meg, amelyek  szórakoztató játékokra, izgalmas kampányokra, jótékonysági programokra válthatók be.  Az Xplora olyan nagy film- és televíziós cégekkel működik együtt, mint a Paramount, a Warner Bros., a Universal Pictures és a Netflix.

  Melyiket Xplora okosórát válaszd? Segítünk! Böngészd át összehasonlító táblázatunkat, a jelenleg elérhető és a jövőben debütáló készülékeinkkel!

   

  Xplora tipp: az óraszíjak mind a 3 modellen (XGO2, XGO3, X5 Play) cserélhetőek! A Kiegészítők menüpontban nézz körü!

  Van kérdésed óráinkkal kapcsolatban? Írj nekünk!