Csokit vagy csalunk! Így lehet biztonságos a Halloween!

Egyre népszerűbb itthon is a Halloween, ami aggodalmat jelenthet a szülőknek, hiszen egy olyan ünnepről van szó, ami sok új helyzetet hozhat. A gyermek a barátaival csatangol, ismeretlen emberekkel találkozik, ráadásul az esti órákban. Ha a gyermek nagyobb szabadságra vágyik az idei Halloween alatt és szülőként némiképp aggódsz elengedni egyedül, az XGO3 megoldást hozhat!

Az Xplora XGO3 okosóra segítségével közvetlen kapcsolatban maradhatsz a gyermekkel, miközben szabadon élvezheti a csoki gyűjtést és a csínytevést!

Hívás és üzenet

Könnyedén kapcsolatban tudsz maradni a gyermekkel, amíg távol van tőled! Felhívhatod vagy küldhetsz neki üzenetet, hogy tudd éppen mi történik vele. Ne felejtsd el, hogy csak a szülő - vagyis általad jóváhagyott személyek tudnak kapcsolatba lépni az órán keresztül a gyerekkel. Szerencsére akár 50 kontaktot is megadhatsz!

Az üzenetküldés részeként a gyermek fényképet is tud készíteni a kamera funkció használatával, amit azonnal el is küldhet. Például elküldheti neked a legijesztőbb jelmezt, amit látott. Hangüzenetet vagy emoji-kat is küldhet, így biztosan nem fogja megunni a csevegést. 

Emlékeztető

Állíts be neki emlékeztetőt, hogy mikor induljon haza. A szülői alkalmazásban ezt is egyszerűen el tudod végezni. Ez a legkönnyebb és legegyszerűbb módja annak, hogy a gyermekkel tudasd, ha eljött a hazaindulás ideje. Mégsem lehet egész éjjel riogatni a békés szomszédságot…

Helymeghatározás és biztonsági zónák 

Az Xplora szülői alkalmazásában be tudsz állítani a térképen egyedi területeket, úgynevezett biztonsági zónákat melyeket, ha a gyermek elhagy vagy oda visszatér, a szülő figyelmeztetést kap. Arra is használhatod az applikációt, hogy olyan zónákat állíts be, amikbe nem szeretnéd, ha a gyermek belépne anélkül, hogy tájékoztatna téged. Abban az esetben, ha használni szeretnéd ezt a funkciót, fontos, hogy a zóna minimum 300 méter legyen átlósan.

Több biztonsági zónát is létrehozhatsz az alkalmazásban! Nagyon hasznos funkció, mert segítségével a gyermek tudni fogja, melyek azok a területek, ahol biztonságos a halloweeni móka, vagy akár abban is segíthetsz neki, hogy melyik házhoz menjen csínyt elkövetni, és melyikhez a legfinomabb nyalánkságokért. 

Ismerd meg közelebbről az Xplora XGO3 okosórát!

Valós idejű helymeghatározás

Az Xplora szülő alkalmazásban létezik egy “Live Tracking”, azaz valós idejű helymeghatározó funkció is.

Ez a funkció 30 percen keresztül, valós időben követi a gyermek mozgását. Azt ne felejtsd,, hogy a valós idejű helymeghatározás nagyon gyorsan meríti az óra akkumulátorát, és a GPS és WiFi kapcsolattól is nagyban függ.

Ami a legeslegjobb a csokigyűjtés és csínytevés során, hogy a megtett lépések eközben is folyamatosan gyűlnek, illetve átváltódnak Xplora érmékké, és az így kapott összeget később, a Goplay platformon beválthatók!

Mindenkinek mókás Halloween-t kívánunk. Vigyázzatok magatokra, és induljon a móka!