Tedd könnyebbé és biztonságosabbá a mindennapokat az Xplora segítségével!

Hogyan lesznek könnyebbek a mindennapok az egész család számára az Xplora segítségével?

A téli szünet már a múlté, és a család minden tagja lassan belerázódik a mindennapokba. Bár a hétköznapok logisztikája megterhelő lehet a gyerekeknek és a felnőtteknek is egyaránt, nekünk, szülőknek néha kifejezetten kihívást jelent.

Nyugalmas mindennapok!

Amikor elmegyünk dolgozni gyakran felmerül a kérdés, hogyan biztosítható a nagyobb gyerekeknek, akik már akkorák, hogy egyedül maradjanak otthon, vagy a nap egy részét maguk szervezik, a lehető legjobb helyen és legnagyobb biztonságban legyenek. Miközben mi, szülők szeretnénk biztonságban tudni őket, akkor is, ha nem vagyunk ott a gyermekeinkkel. Az Xplora okosórák segítségével lehetőséged van rá, hogy biztonsági zónát állíts be a saját környékedre – vagy bárhova, ahol úgy gondolod, hogy érdemes zónát állítani. Az Xplora alkalmazás értesítést küld neked, ha gyermeked elhagyja az adott területet. Amint az értesítést megkapod, már csak egy gombnyomásra vagy attól, hogy felhívd a gyermekedet. 

Az Xplora segíthet!

Az Xplora ebben a kihívásokkal teli időszakban szeretne segíteni a családoknak, hogy akár az iskolai hétköznapok, akár egy hosszabb szünet a lehető legjobban teljen mind a szülőknek, mind a gyerekeknek! Otthon, biztonságos környezetben gyakorolhatjátok az okosóra funkcióit, aminek nyáron aztán igazán hasznát vehetik! Az okostelefonon beállítható az ébresztőóra, amivel gyakorolható például a kelés és az öltözködés. Az Xplora órákban beállítható az emlékeztető funkció is, hogy ne felejtsék el a többi teendőt, edzést, különórát stb. ami szükséges ahhoz, hogy mind a gyerekek, mind a szülők számára megkönnyítse a hétköznapokat.

Itt vásárolhatsz és olvashatsz többet XGO3 okosóránkról!

Mi, az Xplora-nál minden nap azon dolgozunk és azért teszünk, hogy a gyerekek gyerekek maradjanak. Azt látjuk, hogy szükséges és fontos a digitális kapcsolattartás – különösen akkor, ha a gyerekek kezdenek önállók lenni a világban. Hiszünk abban, hogy egy gyereknek nem kell kiskorában hagyományos okostelefon, mert az okostelefonnal sok olyan dolog jár, ami megterhelő és káros lehet a gyerekek számára. Például a közösségi médián keresztül, amely tartalomra még nem feltétlenül áll készen…A gyermekeknek szánt okosóráinkban nincs internet-hozzáférés, nincs közösségi média, ezzel szemben arra összpontosítunk, amiről úgy gondoljuk, hogy a gyermekek és fiatalok számára is fontosak; ellenőrzött és biztonságos kapcsolatfelvételi lehetőség közeli ismerősökkel és szeretteikkel. 

Szülőként te adhatod meg azokat a kontaktokat a szülői alkalmazásban, amelyek kapcsolatba léphetnek az órával és akiket az óra tud hívni. Ismeretlen személyek tehát nem hívhatják az órát és fordítva. A szülői alkalmazáshoz csak a gondviselők léphetnek be.

Legyenek gyerekek a gyerekek – nincs szükségük okostelefonra, amikor még kicsik

Hagyd, hogy a gyerekek még egy kicsit gyerekek legyenek – és mi, felnőttek fokozatosan vezessük be gyermekeinket a digitális világba. Mutassunk nekik egy biztonságos belépést!

Olvasd el Digitális nevelés ABC-ket!

Tudj meg többet az Xplora okosórákról!