Élvezzétek a húsvéti ünnepeket az Xplora segítségével!

Gyorsan közelednek a húsvéti ünnepek – hoztunk néhány tippet, hogy a húsvéti ünnepeket vidámabbá tegyük, szülőknek és gyerekeknek egyaránt!

Néha nehéz lépést tartani a gyerekekkel, ünnepek alatt pedig a kapcsolattartás formája is megváltozhat. Akár egy utazásról van szó a tavaszi szünetben, vagy egy több napos látogatásról a nagyszülőkhöz. Az Xplora okosórái a gyerekeknek nagyobb szabadságot, a szülőknek pedig nagyobb nyugalmat biztosítanak. 

 

Segíts a gyerekednek kapcsolatban maradni a barátaival és a családdal

Az Xplora a gyermek első mobiltelefonja, egy okosóra formájában. Szülői alkalmazásunkban a gondviselő kiválaszthatja, hogy mely ismerősök hívhatnak és küldhetnek üzenetet a gyermek okosórájára. Ő chat üzeneteket küldhet, hangüzenetekkel és hangulatjelekkel is kommunikálhat az órán keresztül. Ez egy okos módja annak, hogy a gyerekek kapcsolatot tartsanak nagyszülőkkel, barátokkal és családtagokkal anélkül, hogy hozzáférnének az internethez és más közösségi médiához. 

Egy hosszabb iskolai szünet kihívást jelenthet

De semmiképp sem kell nehéznek lennie! Küldd el gyermeked egy barátjához, és hagyd, hogy vég nélkül játszanak és jó értelemben fárasszák le egymást. Közben figyelemmel kísérheted a GPS-funkción keresztül a tartózkodási helyét a szülői alkalmazásban, ha szükségét érzed. Utána jöhet egy jól megérdemelt kávé és a kedvenc könyved. Nem kell aggódnod, hiszen tudod merre jár a gyerkőc. Ha kész a vacsora, ő csak egy telefonhívásnyira van és máris indulhat haza. A szülőknek is jár a szabadság!

Szeretnél még programötleteket a húsvéti ünnepekre? Olvasd el blogcikkünket, hogy egyedi húsvétotok legyen!

 

Sok húsvéti képet készítetek?

Most gyermeked is segíthet emlékeket létrehozni! Az ünnepek alatt mindannyian sokat használjuk a telefon fényképező funkcióját az emlékek megörökítésére. A legszebb pillanatok, amikor megtalálják az elrejtett tojásokat! Az XGO2 és X5 Play segítségével a gyerekek saját fotókat is készíthetnek, amelyeket aztán háttérképnek is beállíthatnak, így igazán egyedi, húsvéti öltözetet kaphatnak az Xplora órák.

Ismerkedj meg az X5 Play okosóránkkal!

Csodálatos húsvéti ünnepeket kívánunk!