Önállóbb gyerekek! Ebben is segít a gyerek okosóra!

A kisgyermekkor tele van újdonsággal, kihívással, új élethelyzettel. Fontos, hogy ezt a változással teli korszakot a lehető legbiztonságosabbá tegyük a számukra.

A gyermekeknek készült Xplora okosórák jó kiindulást jelenthetnek az egész család számára, nagyobb függetlenséget és ezzel nagyobb magabiztosságot is adva nekik, amelyre olyan nagyon szükségük van!

Önálló gyerekek

Az önállóság kialakítása fokozatos folyamat, és megköveteli, hogy a kisiskolások folyamatos támogatást kapjanak szüleiktől és a környezetükben lévő többi felnőttektől. Hihetetlenül sok szellemi és fizikai változás megy végbe iskolás korban! Jó és fontos, hogy szülőként ismerjük azokat a dolgokat, amelyek elősegítik az iskolás gyermekek jólétét és biztonságát a fejlődés során, ezzel is a lehető legtöbb támogatást nyújtva gyermekünknek.❤️

Az Xplora szeretné támogatni fejlődésük ezen izgalmas szakaszát, - nagyobb és fokozott önállóságot biztosítva - hogy a folyamat során a gyermek és szülő is magabiztos maradjon. 

A biztonságos iskolába járás mindenki felelőssége

Sokak számára egyedül menni az iskolába az első nagy lépés a nagyobb önállóság és a szülőktől való nagyobb függetlenség felé, ami egyszerre nagyon szép és ijesztő.❤️

Alex gyermeke egy örökmozgó 7 éves – korábban az Instagrammon is megosztotta tapasztalatait:

„Ajánlom mindenkinek, akinek elég idős gyereke van ahhoz, hogy egyedül játsszon a barátaival, hogy legyen ilyen órája! Nagy a felhajtás a mobiltelefonokkal kapcsolatban, de a válasz továbbra is az, hogy nem. Miért? Mert az Xplora úgy működik, ahogy kell, nyugalmat ad nekünk. A telefon gyakran rossz helyen van, az óra ezzel szemben mindig a gyerek csuklóján van.“ 🙃.

Az Xplora gyermekeknek szánt okosórája biztonságosan és kényelmesen hordható a csuklón, az iskolába és hazafelé menet, így gyermekeddel bármikor kapcsolatba léphetsz – és nem utolsósorban; minimális veszélye annak, hogy elhagyja gyerek a telefont. Okosóráink segítségével a szülő alkalmazásban GPS funkcióval nyomon követheted gyermeked útját, és értesítést is kaphatsz, ha gyermeked megérkezik egy kívánt helyre, például az iskolába. Több szülő visszajelzése alapján mondhatjuk, hogy ez a funkció az egyik kedvencük, és mindenki számára a biztonságosabb mindennapokat nyújtja. Tudj meg még többet az Xplora órák GPS funkciójáról!

Az Xplora gyermekeknek szánt okosóráin nincs internet és közösségi média, tehát semmi  zavaró tényező, mint egy normál okostelefonon. Minden olyan funkció benne van, ami gyerekként hasznos, de semmi olyan, ami elvonná a figyelmüket és káros lenne. A gyerek figyelme így könnyebben az aktív életmódra felé terelhető. Mi az Xploránál ebben hiszünk.

Ismerd meg az XGO3 okosóránkat közelebbről!