Az Xplora belép a Roblox világába - Itt a GoPlant!

Játssz mindkét világban! Az Xplora az offline és az online játékokat ötvözi - healthy gaming - ez a jövő!

Az Xplora okosórák most először csatlakoztathatóak Roblox játékhoz. A szuper szórakoztató kalandjáték neve a GoPlant! Már elérhető a híres játékplatformon, ahol a gyerekek az aktív mozgás után járó jutalmukat izgalmas online játékélménnyé alakíthatják!

Az Xplora sok éves tapasztalata segíti a családokat abban, hogy aktívak maradjanak, és segíti a gyerekeket a digitális világba való biztonságos bevezetésben. Az Xplora felhasználói hetente több mint egy milliárd lépést tesznek meg. Ennyi lépéssel már körbesétálnánk a Földet! A GoPlant kampánnyal az Xplora egy következő szintre lép, hiszen az alfa generáció gyerekszobáihoz már a digitális játékok hozzátartoznak, de ezzel egy időben a gyerekek fizikai aktivitását is ösztönözzük!

 A Roblox tökéletes környezetet biztosít arra, hogy ez a vízió felépüljön és megvalósuljon. A platform, - napi több mint 50 millió aktív felhasználóval - lehetőséget ad a játékosoknak, hogy felépítsék saját játékvilágukat, miközben teljes szabadságot ad kreativitásuknak.

 Az ötletes és interaktív Xplora Roblox GoPlant játékkal erre itt a lehetőség! Arra bátorítjuk a gyerekeket, hogy aktívak legyenek, használják a  lépésszámláló funkciót, és gyűjtsék a jól megérdemelt Xplora érméket azáltal, hogy aktívak lesznek és Xplora okosórát viselnek! A fizikai aktivitás kifizetődik a játékban – mindenki számára előnyös helyzet!

Mire vársz? Csatlakozz most az Xplora GoPlant játékhoz a ROBLOX-on!

 Hogyan működik a játék?

A GoPlant! egy kalandjáték, amiben magokat ültethetünk, virágokat és fákat nevelhetünk, és még akár háziállatokat is tarthatunk! Minél több növényt nevelünk, annál több oxigént kap a világ és a játékos ezzel egyidőben Xplora érméket is kap, hogy nagyobb és jobb dolgokat vehessen az izgalmas erdei, dzsungel, sivatagi vagy hegyi kirándulásokhoz. Egy hatalmas világ vár felfedezésre! Minden szint teljesíthető egyetlen kalandos és szórakoztató játékban.  A Roblox platformon a játék csupán néhány nap 91%-os az értékelést kapott a felhasználóktól!

 Az Xplora okosórába beépített lépésszámláló minden regisztrált lépés után Xplora érmékkel jutalmazza a felhasználót, melyeket közvetlenül a felhasználhat a játékban! 1000 lépés 1 Xplora érmét ér. Ily módon a játék ösztönzi a gyerekeket arra, hogy többet mozogjanak annak érdekében, hogy gyorsabban juthassanak tovább a szinteken.

GoPlant!

🌻Vásárolj magokat, öntözd őket és gyűjtsd össze energiájukat!

💰 Váltsd be az energiát pénzre!

🐱 Gyűjts háziállatokat, hogy te lehess a legjobb GoPlanter!

🎉 500 kedvelésnél ajándék kuponkódot adunk!

 ⌚️ Használd az Xplora érméket, hogy továbbléphess!

 A GoPlant játék a Robloxban az Xplora üzenetét erősíti azáltal, hogy egy online játékot integrál a Goplay aktivitás platformjába. Azaz a valós életben történő fizikai aktivitást kiegyensúlyozott módon köti össze az online játékélménnyel. Ez a felfogás enyhítheti a gyerekek azon félelmét, hogy lemaradnak valamiről, ha nem játszanak folyamatosan az online térben. A szülők pedig ösztönözhetik a gyerekeket a több valós, fizikai aktivitásra. 

 

 Hogyan csatlakozz?

Még nincs gyermekednek Xplora okosórája? Itt vásárolhatsz.

  1. A csatlakozás az Xplora GoPlay platformjához gyors és egyszerű. Mindössze egy Xplora okosóra kell hozzá (XGO2, XGO3 vagy X5 Play) és egy felhasználó név az Xplora szülői alkalmazásban.
  2. Regisztrálj a goplay.myxplora.com-on
  3. Jelentkezz be a Goplay platformra ugyanazzal a felhasználónévvel, amit az Xplora applikációban használsz
  4. Vedd fel az Xplora órát és gyűjtsd a lépéseket! Csak figyeld hány lépést gyűjtöttél és Xplora érmét gyűjtöttél az Xplora applikáción keresztül.

Hogyan használd fel az Xplora érméket a Roblox Goplant-ben:

  1. Lépj a Roblox oldalára és keresd meg a GoPlant! játékot. Itt a link.
  2. Ha benne vagy a Roblox GoPlant! játékban, kattints Xplora érmék gombra.("Get Xplora coins")
  3. Add meg az Xplora email címed és jelszavad
  4. Válaszd ki hány érmét szeretnél átutalni
  5. Már kész is az utalás!
  6. Vásárolj magokat és háziállatokat az érméken! Ha elfogynak az érmék - mozogj, légy aktív, hogy minél több érmét gyűjthess! Ismételd meg a lépéseket, ha több érmét szeretnél átutalni a játékra.

GYIK

Hol találod a GoPlant! játékot?

A Roblox ajánlatok között található meg a GoPlant! vagy keress rá a GoPlant! játékra a keresőben.

Belépési útmutató

Amint belépsz a játékba, ismertetőt kapsz a játék felépítéséről és menetéről, ami a magok vásárlásától, az ültetésen át a játékpénz gyűjtéséig mindent bemutat, beleértve a kalandokat is, és azt is hogy hogyan frissíthetőek az eszközök, vagy vásárolhatsz újabb szuper növényeket.

Óra összekapcsolás

Azok a játékosok, akiknek van Xplora okosórájuk, összekapcsolhatják fiókjukat és felhasználhatják Xplora érméiket a játék belső boltjában. A fiók hozzákapcsolásához kattints a Fiók összekapcsolása (Link Account) linkre a főmenüben vagy kattints a link gombra a menüsor bal oldalán. Belépés után csak be kell írni az e-mail címet és már kész is!