5 szórakoztató ötlet, amit az egész családdal együtt élvezhetsz nyáron! ☀️

Elterveztétek már a nyári szünetet? Elutaztok valamerre, vagy hátat fordítotok a forgalmas autópályáknak, és otthon maradtok? Akár otthon vagy a kertben, akár más helyszínen: összegyűjtöttünk 5 klassz programot ezekre a gyönyörű napokra!

Olvass többet és vásárold meg az X5 Playt itt.

Kedvenc programjainkban az a nagyszerű, hogy nem kerülnek sokba, és nem kell messzire utazni értük. Mennyi aktivitás vár rátok, miközben számolhatjátok a megtett lépéseket az Xplora órákon, amelyeket aztán a Goplay platformunkon beválthattok érmékre.

Íme a programok, és természetesen a listát mindig lehet bővíteni!

  1. Fedezzetek fel egy új játszóteret!

Megvan az oka annak, hogy mindig visszamegyünk kedvenc helyünkre, de milyen móka igazi kalandorrá válni egy napra, és elmenni egy olyan játszótérre, ahol még sosem jártatok? Nagyon klassz felfedezni egy akár egy új kerékpár útvonalat telis-tele játszóterekkel. Ez egy egész napot kitöltő program is lehet!

  1. Piknikezzetek

Készítsd el kedvenc a gyerkőcök kedvenc szendvicseit, vigyetek magatokkal ízletes gyümölcsöket, sok-sok folyadékot, és menjetek el egy közeli parkba ebédelni, a zöldbe. Egy pléd, egy labda, színezők, kártyajátékok. Más nem is kell egy pihentető, mégis aktív délutánhoz.

  1. Vízibomba csata

Ha megérkeznek a forró napok, nagyszerű ötlet, hogy jobban viseljétek a hőséget. Ugyanolyan szórakoztató a felnőtteknek, mint a gyerekeknek! Egy kis víz senkinek sem árt! Mennyit bír egy Xplora óra, ha víz éri? A vízállóságról itt olvashatsz többet.

  1. Gyűjtsetek szemetet a parton

A mai gyerekekben az a nagyszerű, hogy igyekeznek törődni a környezettel és az őket körülvevő világgal. A következő séta során menjetek ki a folyó vagy tópartra és a gyerekekkel együtt szedjetek szemetet. Még nagyobb a motiváció, ha verseny lesz belőle: ki szedi a legtöbb szemetet? Ne felejtsd el őket jutalmazni utána!

  1. Fussatok az esőben

Emlékszel, milyen szórakoztató volt gyerekként csizmát húzni, futni az esőben és tócsákban taposni? Ha erősen esik, nosza, menjetek ki és táncoljatok körben az esőben! Egy pillanat múlva már te is úgy fogod érezni: újra gyerek vagy!

Ne felejtsd el emlékeztetni a gyerekeket, hogy idén nyáron viseljék az Xplora okosórájukat, hogy könnyen kapcsolatba léphess velük. Akkor is, amikor saját maguk kalandoznak és önállóan fedezik fel a világot!

További információ az Xplora okosórákról itt.