Az XGO3
Az GO család új készülékkel bővült! Ismerje meg az új XGO3 okosórát mobiltelefonnal és GPS-szel. A korábbi XGO2 sikerét továbbfejlesztve az XGO3 az Xplora csúcskészülékek összes kiváló funkcióját kínálja, megfizethetőbb áron.

A továbbfejlesztett 2 megapixeles kamerával és nagyobb, 850 mAh kapacitású akkumulátorral, elődjénél vékonyabb és könnyebb kivitelben, a teljesen új XGO3 Nano SIM-kártyával is rendelkezik, így a dobozból kivéve azonnal használható. Az XGO3-ban számos technológiai innováció van, és tartalmazza a hagyományos mobiltelefonokra jellemző összes funkciót is. Ugyanakkor kifejezetten a gyerekek számára tervezték, a biztonságot szem előtt tartva. Az XGO3 lépésszámlálót is tartalmaz, és a gyerekeket aktív életmódra ösztönzi azáltal, hogy a mozgásukat Xplora érmékkel jutalmazza, amelyeket aztán az Xplora díjnyertes és egyedülálló Goplay platformján lehet felhasználni.

Mint minden Xplora óra, az XGO3 is összeköti a szülőket a gyerekekkel az Apple Store és a Google Play áruházakban elérhető, ingyenesen használható, GDPR-konform Xplora alkalmazáson keresztül. Az egyszerűen használható alkalmazás lehetővé teszi a szülők számára, hogy teljes mértékben irányítsák az óra minden funkcióját, beleértve a kapcsolatkezelést, az iskolai üzemmódot, a helymeghatározást és még sok mást.

Az Xplora hisz abban, hogy a gyerekeket arra kell ösztönözni, hogy aktívak maradjanak és fedezzék fel a körülöttük lévő világot. Az Xplora, mint a világ vezető gyerekeknek szánt okosóra gyártója, úttörő ezen a téren. Különleges ösztönző rendszerünkben a gyerekeket minden 1000 megtett lépésért 1 Xplora érmével jutalmazzuk. Az érméket ezután az egyedülálló Goplay platformon lehet felhasználni, amelyen rengeteg szórakoztató játék, tevékenység és izgalmas kampány fut.

A Goplay platformon a legnagyobb film- és tévétársaságokkal, például a Paramount, a Warner Bros, a Universal Pictures és a Netfilx cégekkel együttműködve rendszeres kampányok futnak, amelyek a gyermekeket aktívabb életmódra ösztönzik. A kampányok gyakran tartalmaznak versenyeket és elképesztő nyereményeket a ranglista élére kerülésért!