Kiterjesztett garancia törött képernyőre

Érvényes: 2022.01.01-től

Garancia törött képernyőre - a következőket tartalmazza:
- Új termék azonos, vagy jobb specifikációval
- Nincs önrész
- Nincs levonás a termék életkorából
- Világszerte érvényes

Sérülés esetén a következőt kell tennie:
- Jelentse be a kárt a support.hu@xplora.com címre küldött e-mailben.
- Mi felmérjük a kárt, és amennyiben az a kiterjesztett garancia hatálya alá esik, akkor küldeni fogunk Önnek egy ugyanolyan, vagy akár egy újabb Xplora modellt.
- Az új terméket postán keresztül fogjuk kézbesíteni.

1. Melyik termékre vonatkozik a megállapodás?
A szolgáltatásra csak Xplora készülékek weboldalunkon keresztül történő megvásárlásával lehet előfizetni. Csak az átvételi elismervényen feltüntetett termékre vonatkozik a szolgáltatás abban az esetben, ha az óra IMEI-száma a termék átvételét követő 7 napon belüli megadására kerül az Xplora részére.

2. Kikre vonatkozik a megállapodás?
A megállapodás az Xplora termék eredeti vásárlójára, vagy más olyan személyre vonatkozik, aki a meghosszabbított jótállási időn belül a terméket később megvásárolta.

3. Hol érvényes a megállapodás?
A megállapodás világszerte érvényes. A cseretermék abban az országban lesz biztosítva, ahol a termék meg lett vásárolva.

4. Mikortól és meddig érvényes a megállapodás?
A szerződés az előfizetés napjától, azaz attól a naptól érvényes, amikor Ön az IMEI számot elküldi az Xplora részére. Érvényessége 1 év (365 nap).A szerződés az előfizetés napjától érvényes, azaz onnantól, amikortól az IMEI-szám be lett jelentve az Xplora felé.

5. A megállapodás tartalma
A megállapodás a képernyő törésére vonatkozik, a szándékos károkozás kivételével.

6. Önrész 
A fedezett követeléssel szemben nincs önrész.

7. Súlyos gondatlanság és szándékosság
Az Xplora terméket ésszerű gondossággal kell használni és tárolni, hogy a lehető legnagyobb mértékben elkerüljük a károsodást. A termék súlyos gondatlanságból, és/vagy szándékos visszaélésből eredő káraira nem vonatkozik a fedezet.

8. Cseretermék
A csereterméket azonos termék formájában, vagy, ha ilyen termék aktuálisan nem szerezhető be, akkor a sérült termékhez hasonló specifikációjú termék formájában biztosítjuk.

A fennmaradó megállapodási időszak átkerül az új termékre. A termék korából és használatából eredő értékcsökkenést nem vonjuk le. Pénzbeli kompenzáció nem jár. A termék a megállapodás időtartama alatt legfeljebb két - 2 - alkalommal cserélhető.