MINDEN LÉPÉS SZÁMÍT

2,277,000,000 LÉPÉS

2,277,000,000 STEPS

Csatlakozzon mozgalmunkhoz, hogy minél több gyerek nőhessen fel biztonságban, egészségesen és erős szociális hálóval.

MINDEN LÉPÉS SZÁMÍT

2,277,000,000 STEPS

2,277,000,000 LÉPÉS

Csatlakozzon mozgalmunkhoz, hogy minél több gyerek nőhessen fel biztonságban, egészségesen és erős szociális hálóval.

ÉRVEK AZ XPLORA MELLETT

Az Xplora márkát azzal a küldetéssel alapítottuk, hogy biztonságosan vezesse be a gyerekeket a digitális világba, és optimális egyensúlyt teremtsen a képernyő előtt töltött idő és a fizikai aktivitások között. Az elmúlt években egyre fontosabbá vált ez a téma, mivel a gyermekek körében a túlzott képernyőidő és a mozgásszegény életmód rohamosan növekvő globális problémát jelent. Egyes országokban a fiatalok naponta átlagosan 6 órát vagy annál is többet töltenek a képernyő előtt! Küldetésünk, hogy a gyermekek világszerte megtapasztalhassák, hogyan változtathatják meg mindennapi tevékenységeikkel pozitívan a világot. Egyrészt abban az értelemben, hogy aktívabbá és egészségesebbé válnak, másrészt pedig a partnereink révén, akikkel együtt még több gyermeket ösztönözhetünk.

TÖRTÉNETÜNK

Az Xplora 2016-ban alakult, és gyors növekedés után mára már 19 országban van jelen irodákkal, partnerekkel, viszonteladókkal és forgalmazókkal, számos piacon. Csapatunk több mint 40 elkötelezett munkatársból áll, akiknek többsége maga is szülő, és akik igazi szenvedéllyel és elkötelezettséggel dolgoznak víziónk megvalósításán.

Hisszük, hogy a testmozgás, illetve a gyermekek és a családok közötti interakció képes megváltoztatni a világot.

- Sten Kirkbak, Xplora alapító, ügyvezető igazgató, 4 gyermek édesapja


AZ XPLORA GOPLAY PLATFORM MŰKÖDÉSE

A platform központi eleme az Xplora érmék gyűjtése. A felhasználók 1000 lépésenként egy érmét kapnak, amelyet a felhasználói fiókjukban gyűjtenek. Érmeiket többek között beválthatják termékekre, szolgáltatásokra, jelvényekre, adományozhatnak jótékonysági szervezeteknek vagy odaajándékozhatják őket barátaiknak. Minden attól függ, mennyire aktív az óra használója!

Tegyen próbát még ma az Xplora App letöltésével. Az okosóránk használható lépésszámlálóként, aktivitás követő eszközként, vagy akár okostelefonként is.

Közösségünk