FELSZERELTSÉG

  • Vízálló (IP68)
  • Szívritmus-monitorozás
  • 160 mAh akkumulátor
  • 1,3" TFT kijelző
  • #GOPLAY kompatibilis
  • Bluetooth Low energy 4.0
  • Csatlakozik az okostelefonhoz

MOZGÁS-EMLÉKEZTETŐ

A beépített érzékelő figyeli az inaktivitást, és emlékeztet, hogy mozogjunk, így segít fenntartani az egészségesebb életmódot.

ALVÁSFIGYELÉS

Figyelje aktivitását alvás közben is. Az XMOVE méri az alvás időtartamát és minőségét, amelyet aztán az Xplora alkalmazásban értékelhet.

AZONNALI ÜZENETEK ÉS EMLÉKEZTETŐK

Tekintse meg a csatlakoztatott mobiltelefonjáról érkező különféle üzeneteket közvetlenül az XMOVE készülékén. Az értesítéseket közvetlenül a csuklójára kézbesítheti.

GOPLAY

Soha nem voltak még kevésbé aktívak a gyerekek, mint manapság, és ezen szeretnénk változtatni. A gyerekeknek fontos, hogy aktívak maradjanak, kutassák és fedezzék fel a körülöttük lévő világot, ezért indítjuk el a világ első olyan aktivitási platformját, amely a fizikai aktivitást a gyerekeknek szóló szórakozással kombinálja.

Az Xplora arról ismert, hogy az egyik legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb vállalat, amely gyermekek számára tervez viselhető készülékeket. Ez tette lehetővé, hogy úttörő szerepet töltsön be ezen a téren.

A Sony PlayStationnel, a Paramount Pictures "Dóra és az elveszett aranyváros" és a Fox Movies "Kémesítve" című filmjével kötött partnerségek bejelentésével az Xplora bebizonyítja, hogy több neves márka máris olyan innovatív vállalatokat keres, amelyek kreatívan és hatékonyan képesek olyan koncepciókat megvalósítani, amelyek a túlzott képernyőidő problémáját kezelik. Az Xplora aktivitási felülete arra ösztönözni a gyerekeket, hogy több időt töltsenek fizikai tevékenységekkel offline, cserébe virtuális jutalmakért, amelyeket online, egy játék platformon keresztül lehet beváltani.