Helló tavasz!

Tavasszal azt érezzük, hogy jöhetnek az újdonságok, az új lehetőségek. Végre élvezhetjük a hosszabb, melengető tavaszi napokat, amelyekre az elmúlt néhány fagyos hónap után úgy vágytunk.

Természet, de jó, hogy visszatértél!
A tavasz beköszöntével végre újra piknikezhetünk a szabadban, kültéri programokat szervezhetünk, és felfedezhetjük a természetet! Az egész család mentális és fizikai állapotára remek hatással van a szabadban eltöltött idő és nemcsak a felszabaduló endorfin miatt. Az is fantasztikus, hogy a gyerekeinknek is megadhatjuk a szabadságot és függetlenséget, hogy biztonságosan felfedezhessék a világot. 

 Springtime

Magyarországon számos nemzeti park és arborétum van, ahol a tavaszi vadvirágok virágzásában gyönyörködhetünk! Kora tavasszal a hóvirág, tőzike és a hunyor, a krókusz, a májvavirág és a kankalin nyújt fenséges társaságot. De már az is csodálatos látvány, ahogy a fák rügyezését megfigyeljük. Éled a természet! Tökéletes hátteret biztosítanak a délutáni sétákhoz, miközben fényképezésre is csábítanak. Mindenképpen örökítsétek meg a szép dolgokat okostelefonotokon, vagy gyermek Xplora X5 Play okosóráján!

 

Nem mi vagyunk az egyetlenek, akik élvezik a tavasz által hozott melegebb időt, hanem a gyönyörű pillangók is! Tudtad, hogy Magyarországon közel 3500 lepkefaj él és meglepő módon ezek közül csupán négy tartozik a pillangók közé: a kis apollólepke, a fecskefarkú, a farkasalma- és a kardos lepke? Annyi mindent fedezhettek fel tavasszal! A gyerekek az Xplora okosórájukkal fényképeket készíthetnek a megtalált pillangókról, sőt a fotót beállíthatják az óra hátterének is! Az X5 Play kamera funkcióiról itt olvashatsz bővebben.

Piknik ötletek

Nehéz olyan ételeket találni, amelyek az egész család ízlésének megfelelnek, különösen a a család válogatós tagjainak. Íme tehát három kedvenc receptünk, amelyekből ihletet meríthetsz a következő szabadtéri ebédhez!


Mini quiche
Ezek a kis tojásos muffinok tökéletes alternatívák a szendvicsek kiváltására. Használd azt a zöldséget, amelyet a családod a legjobban szeret!

Kolbász tekercsek
Akár házilag készíted, akár boltban vásárolod a tésztát, ezekből finom piknikes falatok készülhetnek, tele energiával!

Gyümölcs nyárs
Készen is viheted a piknikre, de az is móka, ha a gyerekek maguk húzzák fel a nyársra az előre felszeletelt gyümölcs darabkákat. Éljen a kreatív falatozás!

Szóval, fogd a piknik plédet, kosarat, tele finomsággal, a gyereket (és természetesen az Xplora X5 Play okosórájukat!) és irány a természet tavasszal! Felejthetetlen élményekkel gazdagodhattok!

Iratkozz fel hírlevelünkre az oldal alján, hogy még több érdekességért és infoért.