Aktiváld az Xplora-t még karácsony előtt! 

Megvetted gyermekednek élete első okosóráját karácsonyi ajándékként? Nagyon fontos, hogy még a becsomagolás előtt aktiváld az Xplora okosórát!

Az ajándékok felbontása a szenteste legszebb része, a gyerekek pedig alig tudják magukat visszafogni, hogy ne játszanak az új játékokkal, és kipróbálhassák a hőn vágyott, saját Xplora órájukat. Ahhoz, hogy karácsonykor minden gördülékenyen menjen, fontos, hogy előre aktiváld a telefonodat. 

 Mindössze három dolgot kell megtenni az Xplora okosóra becsomagolása előtt.

  1. Aktiváld az órát

 Ha valamelyik szolgáltatónál vásároltad az Xplora okosórát, és nincs aktiválva, akkor az adott szolgáltatón keresztül tedd meg azt. Ha feltöltőkártyát vásároltál az óra mellé, kövesd a dobozon lévő utasításokat. Fontos, hogy adatforgalom is legyen a kártyán.

Olvasd el gyors használati útmutatónkat is VIDEÓ-val!

  1. Töltsd le az Xplora szülői alkalmazást a saját okostelefonodra, és hozz létre egy felhasználói fiókot.

Töltsd le az Xplora szülői alkalmazást az áruházakból. "Xplora" néven találod, vagy az alábbi linkekre kattintva elérheted.

App Store: ITT

Google Play ITT

Hozz létre felhasználói fiókot az alkalmazáshoz saját telefonszámoddal és adataiddal.

  1. Töltsd fel teljesen az Xplora akkumulátorát, és csatlakoztasd a szülői alkalmazáshoz

Nyisd meg az Xplora okosórát, és kattints a QR-kód ikonra a beállítások menüpontban. A szülői alkalmazásban olvasd be a QR-kódot. 

Kövesd a szülői alkalmazásban található utasításokat, és add meg a gyermek telefonszámát, amelyet az aktiváláskor kaptál. Mielőtt visszatennéd az Xplora okosórát a dobozába, töltsd fel teljesen az akkumulátort, hogy a türelmetlen ujjacskák karácsony estéjén azonnal tesztelhessék. 

Most már készen állsz!

Elakadtál, technikai probléma merült fel? Ügyfélszolgálatunk karácsony előtt rendelkezésedre áll, lépj velünk kapcsolatba a support.hu@xplora.com email címen.