Az eddigi legokosabb, legbiztonságosabb, legjátékosabb Xplora gyerek okosóránk! Bemutatkozik az X6Play!

A vadonatúj X6Play óriási előrelépést jelent a gyermekeknek szánt okosórák világában, jobb teljesítménnyel és az egyedi beállítások határtalan lehetőségével. Itt az X6Play, ismerd meg közelebbről!

Xplora a kezdetektől azt a célt tűzte ki maga elé, hogy egy olyan eszközt alkosson meg, amely kifejezetten azoknak gyerekeknek készül, akik a világ megismerésének küszöbén állnak. Az Xplora okosóra 6. generációjáról büszkén mondhatjuk, hogy az első olyan termékünk, melyet teljes egészében nálunk született, a design-tól kezdve egészen a gyártásig. 

Neil Armstrong első a lépései a holdon igazi mérföldkövek voltak az emberiség számára. Bizton állíthatjuk, hogy bizonyos értelemben most mi is a holdra léptünk! Az X6Play egy olyan különleges és egyénre szabható okosóra gyermekek számára, amely semmihez sem fogható társai között - valódi prémium modell! Nekünk szülőknek egyértelmű választás - gyermekeinknek hatalmas ugrás! 

Több mint 1 millió Xplora okosóra van már használatban szerte a világon, a szülők bizalmának és a gyerekek rajongásának köszönhetően! Megkönnyíti a mindennapokat, gondoskodik a jókedvről, játékról és az egész család fizikai aktivitásáról, de mindenekelőtt biztonságot nyújt mindenkinek. Az X6Play rendelkezik az összes népszerű Xplora funkcióval, melyek meggyőzték már a gyerekeket és a szülőket is:

  • Telefon
  • Üzenet
  • Hangüzenet
  • GPS helymeghatározó funkció
  • Biztonsági Zónák
  • Iskola üzemmód
  • Lépésszámláló, stopperóra, riasztás
  • SOS-funkció
  • Nincs internet vagy közösségi média hozzáférés
  • Magyar nyelvű szülőii alkalmazás
  • Hozzáférés a Goplay aktivitás univerzumhoz, tele számtalan élménnyel 

Melyek az X6Play újdonságai?

Az X6Play egy játékos, nagy teljesítményű és személyre szabható okosóra! Technikai szempontból egy óriási ugrás a jövőbe. Gyorsabb processzor, jobb felbontású és élénkebb kijelző, hosszabb töltöttségi idő, jobb minőségű kihangosítás, és nagyobb tárhely, mely akár 10 000 nagy felbontású képet is képes tárolni, az 5MP kamerának köszönhetően!

Főbb technikai paraméterek:

⌚ Nagy felbontású, 1,5 hüvelykes kijelző (360x440) animációkkal

⚡️ Szupergyors 1,2Ghz Quad-core processzor, Qualcomm 2500-as chipkészlet

🔋 Hosszú akkumulátor élettartam (880mAh)

💾 8GB tárhely

🗺 Még pontosabb GPS-funkció

📸 5MP-es kamera


Az X6Play emelt szintű technológiája mellett az óra tele van játékkal! Olyan vidám gyerekeknek szánt okosóra, amelyet számtalan módon, saját ízlésük szerint alakíthatnak, mind a hardver, mind a szoftver tekintetében.

Minden gyermek egyedi - mostantól az óráik is azok lesznek! Vásárolj X6Play-t itt!

Xplora színkavalkád - Fejezd ki magad színes kiegészítőkkel!

Már a dobozból kivéve azonnal saját ízlés szerint alakítható az X6Play prémium okosóránk. Az Xplora X6Play tartozékok teljesen új skálája debütál, melyben 3400 színkombinációból választhattok! Egy olyan modern és változatos világban élünk, ahol a gyerekek szeretik kifejezni érzelmeiket és szeretnék megtalálni önmagukat.

Innen jött az az ötlet, hogy kapcsoljuk össze az érzelmeket és egyéniség típusokat az okosóra szíjakkal és tokokkal, és megszületett egy friss színpaletta, mely segítségével a gyerekek kifejezhetik önmagukat. Mostantól még könnyebb cserélgetni, összekeverni és párba rakni, hiszen a gyerekek maguk tudják fel és lepattintani a szíjakat, a tokokat és a csatokat is! Egyik nap játékos és vidám, míg másnap figyelmes és kíváncsi lehet!

Milyen szín vagy ma? 

Megújult Goplay!

A móka nem ér véget az X6Play-nél! Azon felül amiket eddig elárultunk, az Xplora teljesen új Goplay Univerzum-mal debütál, melyhez az X6Play azonnal csatlakozik, telis-tele rengeteg újdonsággal. A Goplay-nek köszönhetően így sokkal több lesz, mint egy okosóra! 

A gyermekeknek szánt díjnyertes felület olyan menő dolgokkal lett újratöltve, mint CSR kampányok, játékok, aukciók, illetve - egy igazi aktivitás mennyország született a gyermekeknek, ahol könyveket, háttérképeket, csengőhangokat tölthetnek le, és prémium tagjaink még ennél is több extra ajánlathoz juthatnak hozzá.

A víziónk legalább annyira egyszerű, mint amennyire inspiráló: minél többet mozognak a gyerekek - annál több hasznos vagy játékra sarkalló tartalom megszerzésére használható Xplora érmét gyűjtenek! Egy olyan mindenki számára nyertes helyzet, amiben az okosórát is igazán ki tudjátok használni!

Soha nem volt még ilyen könnyű, hogy szorosra fűzd a kapcsot a szeretteiddel, a vidámság, játékosság, biztonság és mozgás révén! Az X6Play a gyermeked tökéletes társa lesz a mozgásban. Gyerekeknek tervezve, amely a szülők kedvence is lesz!

  

Összegzés:

  • Több erő! A legkorszerűbb technológia és minden eddiginél jobb teljesítmény!
  • Több móka! Azonnali Goplay Univerzum hozzáférés, telis-tele izgalmas és hasznos tartalommal, kifejezetten gyerekekre szabva.
  • Több egyéniség! Cseréld, keverd és válogasd össze! Igazítsd a saját egyéniségedre a több mint 3400 különböző színvariáció segítségével!


Ismerd meg és szerezd be az X6Play-t itt!